perjantai 27. syyskuuta 2019

Kyrpivät Ihmiset ATM.

Sisältövaroitus: V*ttuilevaa kielenkäyttöä ja päivännasu-kuvia jotka ei sinällään liity aiheeseen.

Olen vakavissani miettinyt somen käytön lopettamista hetkeksi. Mua etoo niin kovasti tää nykymeno: Vihaa, kiukkua, rasismia ja v*ttuilua kaikkialla. Erityisesti Iltasanomien uutisten kommenttikentissä, mutta nykyään kusipäitä ei pääse pakoon edes facebook-kavereiden seinillä ja kommenteissa. En siis väitä että mun somekontaktit ois mulkeroita, vaan niiden tutun tutut ja toverit. Olen nimittäin tässä 11 vuoden fb-urallani karsinut kavereista pahimmat öyhöttöjät veks. Koen vahvasti että suvaitsemattomuutta ja urpoilua ei tarvitse hyväksyä, joten turha tulla sanomaan että mikä suvakki sää oot kun et suvaitse kaikkia.

Erityisesti minua v*tuttaa:
  • Ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen kieltäjät
  • Eräs paikallinen Pers-u jonka koko Fb on täynnä valeuutisia (miksi tiedän, koska meillä on yhteisiä kontakteja ja sitä kautta kyseisen tyypin aivoyrjöt leviää mun feediin)
  • Aito-Avioliitto -väki jotka valikoi Raamatun oppeja kuin rusinoita pullasta
  • Ihmiset jotka on niiiin huolissaan Gretan henkisestä hyvinvoinnista  (ja katso eka kohta listassa)
OOTD. Hymyilen läpi ketutuksen

Britney Spears teki ekan hittinsä 16-vuotiaana. (...Hit Me Baby One More Time)
Kuka oli huolissaan hänen mielenterveydestään tytön keikistellessä videolla provosoivissa minivaatteissa.

Nyt kun toinen 16-vee neiti puhuu jokseenkin kansankielellä ihan oikeaa asiaa, ovat setämiehet ja -naiset barrikadeilla vaatimassa vanhempia vastuuseen ja haukkumassa tyttölapsen terveyttä ja ulkonäköä. 

Just saying.

Haistakaa kukkanen kaikki urpot
 Ennen mun lempiharrastus nro. 2 oli käydä lueskelemassa suomiensin-trumppifani66-junttiöyhöjen kommentteja erinäisiin uutisiin. Koin siitä suurta ylemmyyden tunnetta, sori vaan. 
Nyt tuntuu että eihän tässä ole tolkkua kun suurin osa suomalaisista (puhumattakaan muusta maailmasta) on just noita tyyppejä. Provoja ja sokeita muulle kuin omalle kapealle näkemykselleen.

Möh.
Nuori turvapaikanhakija hirttäytyi tällä viikolla.
En klikannut Ylen uutisten kommenttikenttään, sillä tiedän mitä siellä puhutaan. Aikuisten ihmisten laittamatta nauruhymiöt kertoivat sen julmalla tavalla.

Milloin tämä maailma meni tällaiseksi? Että voi ja ilkeää julkisesti omalla naamallaan tanssia toisen haudalla, ja lopuksi oksentaa sille omat vihanpuuskansa, häpeämättä lainkaan.

Idiootteja, idiootteja kaikkialla.

Tässä postauksessa ei ole loppukaneettia, saati loppukevennystä, vityttaa niin ankarasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti