maanantai 9. syyskuuta 2019

Sisustuksen toppi ja floppi

Edellisen postauksen tunnustus poiki useita yhteydenottoja lukijoilta (+kavereilta) ja haluankin sanoa tässä kaikille jotta kiitos pus nam <3
Ja senkin vielä että minä olen hyvissä voimin enkä lainkaan surullinen, oikeastaan vallan toisin; olen mieleltäni kovin rauhallinen ja toiveikas tulevaisuuden suhteen. 

Sitten jotain kevyempää:

Tässä pakkailen Espaanian matkaa varten ja mietin että mitä helkkaria mietin kun ostin Kontista kauniin siniset verhot. Eihän ne käy niin lainkaan meidän kotiin! Maksoi vielä ihan liikaa mun budjetille.
Siellä liikkeessä ne vaikutti jotenkin, miten sen kuvailisi, murretummilta ja läpinäkyvämmiltä kuin akkunassa roikkuessa. Ruokailutila muuttui tosi pimeäksi ja tuo sininen on liian 'sininen', jos näin voi sanoa. Kaikkein kamalinta on että ne on vieläkin tuolla ikkunassa, en jaksa vaihtaa, hahaha. Suuret on murheet pikkuihmisen.


Vaan eipä mittään, verhokatastrofia tasapainottamaan tuli meille kaverin lahjoittamana uusi seinähylly. Ja kyllä on kiva. Mulle selvisi Instagramissa että sen nimi on Pojat. 
Miehen kanssa asennettin se ainoaan mahdolliseen tyhjään paikkaan, ja ajattelin taas että aika kulta tuo isäntä, möh ja snif.

Luulin ettei meillä olisi tavaraa laitettavaksi sille, mutta kyllähän tuota löytyi, siitäkin huolimatta että tein kesällä konmari-tyylisen karsinnan esineiden suhteen. 




Fidalta löysin matkalle ja muuallekin sopivan kaulakorun joka painaa tonnin, 

Loppukevennys:

Timon kärpäsenpyydystystanssi
Palaan asiaan auringon alta, Málagan rannoilta. Pus!

2 kommenttia:

  1. Älä pala auringon alla, muista räpyttää siipiäisiä lennellessä.

    VastaaPoista