tiistai 20. kesäkuuta 2017

Lempiasioitani -MATERIA

Ettei blogi menisi liian vakavaksi, laitetaas jotain kepeää hömppeliä sisältöä välillä. Tässä mun tän hetken lempijuttuja, noin niinkuin materialistisesti katsottuna. Toinen osa, lempi-ei-materiaaliset-jutut tulee myöhemmin.



h&m mekko kukkamekko

Lempimekko löytyi Fidalta hintaan 4,50, Luulin puoli vuorokautta että se on vintagea, mutta sitten katsoin kokolappua jossa luki Hennes & Mauritz. Vaan ei se mitään, kunnon läskitysmekko jossa saapi röllöttää miten sattuu ja silti näyttää söpötiltä.


Lempihattu löytyi vuosi sitten Irkuista, pikkukaupungista nimeltä Galway. Sain tingittyy hintaa vähän kun siinä on tahra. Mua ei tahrat haittaa, oon yks tahraläntti koko akka.




Lempikenkäset, eli Niken tossut ja tollaset retrokäpykkäät. Itseasiassa instasta löytyy mun uberlempikengät, en jaksanu niitä tähän kuvata.




Lempidyykkauslöytö, eli toi tommonen maljakko. On sillä nimi, suunnittelija ja arvoakin vähän mutten nyt muista (edit: onnenlehti?). Mukana kuvassa lempipelini nopat eli Jatsi!

Lempihuonekaluni on tämä ex-poikkiksen maalaama arkku. uigh se on upea ja kätkee sisäänsä uskomattoman määrän sontaa eli roinaa jolla ei tee mitään.





Ehdoton lempikoruni on tämä Sarpanevan käsijuttu. Äitini löysi sen kirpparilta ilmaislootasta, korjautti lukon ja minä sain sen joululahjaksi aikoinaan.


Lempitaulu: Ex-aviomiehen (ihan aikuisena) maalaama Tyttö, kukka ja jäätelö. Kuvassa siis minä ilmeisesti.



Lempihömppätavaroita




Lempikirja ja lempisarjakuva


Uusimmat kirjaostokset eli sanoisinko Lempi-lukemattomat kirjaset.

Teemu Hirvilammi - Viides vuodenaika

Lempirunokirja: Teemu Hirvilammi - Viides vuodenaika
vallila verho


Lempiverho, Vallilaa hyi berner. Vein tän jo kerran äidin kirpparille myyntiin mutta tulin katumapäälle. Tykkään väreistä, en niinkään kuvioista (oisin ite tehny eritavalla...)

Lempijättilaukku, Seinäjoelta kirpparilta.


Lempipikkulaukku, EBAYsta



Marjo Leinonen ja Viranomaiset cd

Lempi-cd atm, Marjo Leinonen ja Viranomaiset.

Lempi deeveedeet, vain Pidä huivista kiinni Tatjana puuttuu.



the fall vinyl

Lempi-vinyyli, The Fall. Ainut tän huippubändin levy jonka oon löytänyt tähän mennessä.


Loppukevennyksenä LempiPiuha, joka ei tykkää tulla kuvatuksi ilmeestä päätellen..



THE FALL: Mountain Energei


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti