maanantai 22. huhtikuuta 2019

Päänsisäinen ruma olo.

Pääsiäinen vetelee viimeisiään. Ei ole tämä juhlapyhä näkynyt meidän arjessa (ja juhlassa) juurikaan. Lapsi etsi ja löysi kindereitä, söimme kolme päivää makaronilaatikkoa, pajun oksat saivat jäädä kasvamaan enkä virponut ketään. 

Eilen kävin punttisalilla, kun ei ollut muutakaan tekemistä. Mietin treenin jälkeen pukuhuoneessa vallan hikisenä ja punaisena, että olenpas ruma ja kulunut. Miksi muut naiset salilla näyttää niin sutjakoilta ja näteiltä, eikä hikoile lainkaan. Ei pitäisi vertailla, mutta en voinut muutakaan.

Välillä sitä vaan tuntee olonsa surkeaksi, vaikka totuus olisi toinen.

Pitäisi laittaa kasvihuone kesäkuosiin. Iso homma, kuten näette.

Puutarha näyttää ihan minulta. Lumen alta paljastuu möhnä ja pöhnä.

Näin unta että ajelin itselleni sentin pituisen siilin. Olin unessa aivan todella nätin näköinen, ja aamulla herätessä mietin jo hetken että Hyvä idea. Olen aika impulsiivinen hiuksieni suhteen (sekä kaiken muunkin), toissa viikolla halusin leikata itselleni lyhyen polkkatukan. Onneksi päätin odotella yön yli, jolloin tulin päätökseen että antaa kasvaa vaan.

Jotain piti kuitenkin tehdä sille haalistuneelle pinkille, joten värjätä pätkäytin tumman harmaaksi. Mennään nyt tällä hetki.


Ootd: Mustaa.

Nyt kesän kynnyksellä sitä miettii ulkonäköasioita enemmän, liikaa.

Ostin lauantaina kirpparilta pari uutta mekkoa. Toinen ei mahtunutkaan päälle. Se olikin M-kokoa, sitä kokoa jota käytin parisen vuotta sitten. Pannahinen, ei auta kuin pitäytyä tässä pt:n määräämässä liikunta- ja ruokailukuviossa ja antaa ajan kulua. Mekko voi hyvin mahtuakin joskus vuoden päästä.

Haalistuneet lippuset kasvihuoneen katossa.

Piuha rakas käyskentelee vapaana pihalla, se ei onneksi lähde kauas. Kaulapanta pitäisi laittaa. Mulla on sinistä eye-lineria.

Nurmikon hoitoa.
Huoh. Kai on tärkeintä päästä eroon ajatuksesta että olisin jotenkin epäkelpo. Olenhan ihan muiskea muikkeli, omanlaiseni ja minun näköinen. Piuhakin tykkää minusta.

Ruokailuhuonekin kaipaisi remonttia. 
Kuvat otti Jani.

Pus te höpötussut,
t.Susu


Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti