perjantai 11. tammikuuta 2019

Uusi Järjestys Ruokailutilaan

Olen sellainen lyyli että haluan aina vähän väliä vaihtelua elämään, tässä tapauksessa sisustukseen. Edullisimmin tämä käy kun vaihtaa huonekalujen paikkaa. Ilmoitin miehelle toissa päivänä pistäväni mullinmallin meidän ruokailuhuoneessa, jossa oleskellaan eniten koko kodissa. Samalla se on talon ainoa alkuperäisessä kuosissa oleva huone -tarkoitus olisi rempata se tässä joskus.

Muuta en oikeastaan tehnyt kuin vaihdoin 'viihdekeskuksen' eli vinyylikaapin, ja nojatuolien paikkaa. Pari taulua muutti myös sijaintiaan, ja makkarissakin tapahtui pieni mutta käytännöllinen muutos.


jarjestus
Tässä seisoi ennen kaappi jossa oli piilossa soittimet ja älppärit. Sen paikalle siirtyi kiikku-K-tuoli, pikkutavarahylly ja mun mukana pitkään kulkenut ja itse tuunattu lipasto.

jarjestus
Ikkunalaudan nallukka vinkuu kun sitä lyö. Huomasin tämän vahingossa.
jarjestus
Nyt tuo nurkka ei ole niin tukossa enää.
jarjestus
Miehen verhoilema ja kissojen raapima nojis, jonka päällä pusuhuulet Tigerista kahdella eurolla.
jarjestus
jarjestus
Lahjaksi saatuja kaktuksia
jarjestus
Keltainen nurkkaus.
jarjestus
Krafwerkin tyypit ja hassu lasten kello jonka sain palkkioksi piirroksesta. Hyllyllä Janin ja Angelikan Puolasta tuoma shakkipeli -maatuskashakki!
jarjestus
Pikkutavarahyllyni jonka kätevä puoliso nikkaroi. Siinä on muistoja lapsuudesta ja nuoruusvuosista.

Lopuksi kuva makuuhuoneesta, sängynpäädystä jossa tuo pikkuhyllykkö ennen sijaitsi. Mies sai rappioromanttisen naulakon Wanhan Jokelan omistajilta eikä eteiseen mahtunut. Nallut pääsivät siihen lekottelemaan. Tarkoitus olisi tehdä koukuista roikkumaan tyynyt jotta voipi nojailla mukavasti seinään ja kattoo netfliksii koomassa.

jarjestus


-Pus, Susukki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti