tiistai 21. tammikuuta 2020

Muutoksia

 Taas kerran kävi niin että kirjoittaminen alkoi tökkiä -mietin jo blogin jättämistä sikseen mutta en haluaisi mun kakkapostauksen olevan viimeinen mitä minusta jää :---D

Haluatte varmaan kuulla, mitä kuuluu nyt?


Marraskuussa koettiin parisuhdekriisi, jonka seurauksena muutin joulukuussa Piuha-kissan kanssa omaan kerrostalokaksioon. Ei me erottu, koettiin vain kollektiivisesti että tarvitaan omaa tilaa.
Siitähän alkoi kukkea kausi rakkausrintamalla, olimme kuin vastarakastuneet!

Suurena miinuksena sattui se etten voinut ottaa tähän asuntoon alati haukkuvaa Huttu-koiraa, joten hän muutti ex-tyypin luo keskisuomeen. Olen todella ikävissäni, olihan se perskärpänen elämässäni monenmonta vuotta. Puhuttiin kyllä että tulee hoitoon tännepäin Suomea kunhan on tarve.

Kirpparikledjut

Joulu meni muiskeasti mummoni luona. Syötiin, saunottiin, avattiin paketteja harvan kuusenraadon alla ja katsottiin TLC-kanavan hömppäohjelmia. Tiedä häntä, oliko nyt mummon viimeinen joulu. Toivon että ei.

Hiusteni väri ja tyyli on muuttunut taas, kun kävin joulun jälkeen kampaajalla ottamassa käkkärät, enkä voi siis enää värjätä hiuksiani tummasta vaaleaan. Saattaisi käyvvä niin kurjasti että tukkani palaisi vaalennusaineen voimasta.

Ja tämäkös on ennenkuulumatonta, että minä pitäisin jonkun tietyn värin kuukautta pidempään!


Nyt olen todella surullinen.
Viikonloppuna päätimme Make-miehen kanssa erota ihan kokonaan.
Jotenkin päätös tuntuu oikealta, vaikka rakastetaan toisiamme yli kaiken. Olen siis haikea ja hieman masentunut, mutta samalla odotan innokkaana kevättä ja uusia tuulia.

Huvittaa vähän kun tyypit on silleen että ihana kun tulee kevät. Hah, nyt on sydäntalvi. Ulkona ei pitäisi näyttää tuolta, tämä on pelottavaa. Ahdistaa ja masentaa maapallon tila. Niin paljon kuin inhoankin talvea ja rakastan kevättä, tulisi nyt jumaleissön lunta ja pakkasta!

Tässä tämän kertaiset. Minä koitan aktivoitua taas. Ja taas.

Pus, Susu

ps. LOppukevennys:

Tekemäni Timo-kello nykyiselle exälle.

2 kommenttia: